I'm not for everyone. neither are you.

menu

joyce

celine

joyce

celine

Ik leerde dat de sleutel voor zelfverzekerdheid EN zakelijk succes ligt in het accepteren én slim inzetten van wie ik ben als persoon. Door te weten waar ik goed in ben (en waarin ook niet) kon ik precies de opdrachten aannemen die bij mij pasten.

Daarbij begon ik online steeds meer van mijzelf te delen. Van mijn obsessie voor Oatly havermelk tot onze Saar de beagle. Ik maakte de connectie met potentiële klanten door te laten zien ook maar gewoon een mens te zijn. Met vallen en opstaan. Dat maakt je herkenbaar en te vertrouwen.

Nog steeds krijg ik aanvragen van klanten omdat ze 'een trouwkaart van Joyce willen hebben'. En zeg nou zelf - jij werkt toch ook het liefste samen met iemand die to-taal snapt waar jij heen wilt?

Met dat inzicht ging ik op zoek.

Toen ik ging geloven in mijzelf en waar ik goed in ben, kon ik beter uitdelen aan anderen.

Dat uit zich in de dingen die ik vandaag doe. Na jaren leren, ontwikkelen en uitproberen deel ik zonder mij in te houden ALLES met jou.

      Ik help jou met zelfvertrouwen een persoonlijk merk op te zetten
      Ik help je om dit strategisch in te zetten in jouw branding en marketing
      En ik help je met praktische handvatten zoals het schrijven van jouw website teksten (hello!) en het slim inzetten van social media

En als je net zo in bent voor muziek-tips-voor-je-zelfvertrouwen en boeken-waarvan-je-gaat-stuiteren... Volg mij dan ook op Instagram!

Dat uit zich in de dingen die ik vandaag doe. Na jaren leren, ontwikkelen deel ik zonder mij in te houden ALLES met jou.

En als je net zo in bent als ik voor muziek-tips-voor-je-zelfvertrouwen en boeken-waarvan-je-gaat-stuiteren... Volg mij dan ook op Instagram!

Ik help jou met zelfvertrouwen een persoonlijk merk op te zetten

Ik help je om dit strategisch in te zetten in jouw branding en marketing

En ik help je met praktische handvatten zoals het schrijven van jouw website teksten (hello!) en het slim inzetten van social media.

Waar kan ik jou mee helpen?